torsdag 10. mars 2011

Stilforvirring og moodboard.

I disse dager med trender som kommer og går, sliter jeg litt med å beskrive hva som er min stil. I det ene øyeblikket kjøper jeg engler på fretex og i det neste finner jeg frem mine gamle retro kofferter fra barndommen og setter på hylla. Sink og lysestaker med franske liljer står på sjenken i gangen, i kombinasjon med gamle rokokko stoler, og på kjøkkenet har jeg eikefronter med fargerikt tilbehør. Tror jeg konkluderer med at jeg har en stilmiks som kanksje går seg til etterhvert. I et forsøk på å selv bli klokere på meg selv, har jeg laget en collage av utklipp fra interiørblader. Her er det mye grått, skinn, industri, treverk, lunt osv. og da jeg var ferdig tenkte jeg at jeg  må lage en til med gul ramme, retro mønster, masse farger, osv, men jeg stopper med denne en stund og prøver å tenke litt over hvor jeg vil  : ) Hvordan er det med deg, er du bestandig bestemt og klar på din stil og dine interiørønsker?
Jeg har hengt opp moodboarden på kontoret og samtidig flyttet litt på saker og ting, malt veggen og skrudd ting opp på veggene. Har planer om å legge ut bilder når jeg blir ferdig. Det er ikke så mye som gjenstår, så kanskje i morgen?

3 kommentarer:

 1. Kunne skrevet det samme selv!
  Det er så mye fint der ute, og det er jammen ikke lett å vite "hvem man er" bestandig... Lur idé å lage moodboard da!

  HA en fin kveld videre!
  :-)

  SvarSlett
 2. hey du, det dær va stilig!!

  SvarSlett
 3. Godt å høre at det er flere som har det sånn. Men du er jo dritflink til å lage tegninger og planer for både interiør og hage. Jeg er imponert over det du har fått til. Samtidlig deilig å lese en blogg fra antakelig sone 5? Litt mer likt det jeg strever med selv :-) i sone 6/7 (Tromsø).

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...