lørdag 12. mars 2011

kontoret

Kontoret ble pusset opp sammen
med resten av huset. Hele rommet ble faktisk flyttet 60 cm for å få bedre plass på kjøkkenet. Vi fikk gratis innredning fra et firma som la ned, den var noe sliten men fullt brukbar. Vi malte alt av innredning hvitt med oljemaling. Den ene veggen mot gangen tapetserte jeg grønn. Den har vært grønn i fem år nå, så her om dagen ble jeg lei og gikk til innkjøp av lady matt i fargen skifergrå.   
Fant et bilde fra mannens plakatsamling og rammet inn med en gammel Ikea ramme jeg hadde liggende. Hadde først planer om å male rammen sort, men jeg likte kontrasten mellom eikerammen og veggen så jeg tror den får bli slik. Krakken er noe jeg har fått med meg fra en auksjon. Det er katten som bruker den.   

Skulle gjerne hatt mindre esker oppå skapet, men de rommer alt fra akrylmaling, scrapbooking, foto, servietter, perler osv. Min hobbysamling med andre ord...
Her er bildet av den samme veggen i grønn utgave.

Jeg tok også turen innom Skeidar og kjøpte meg to bildelister. Har omorganisert her flere ganger allerede. Legg merke til at sommerfuglen er flyttet opp her, etter at katten gikk til angrep.

Skrivebordet fikk vi gratis som nevnt. Her har jeg satt en gammel bokhylle oppå, og hengt opp moodboarden jeg laget tidligere. Se flere bilder av den her. Hyllen rommer diverse hobbyutstyr slik at det er lettere tilgjengelig. Skulle gjerne skiftet ut den grønne lampen med en industriell variant.


2 kommentarer:

  1. Så flott det ble med skifergrå vegg. Nå fikk jeg lyst på samme farge :)

    Ha en fin uke.

    Klem Ingunn

    SvarSlett
  2. Det va en kjempefin farge. Likte den lille bokhylla. Aldri tenkt over den før...!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...