fredag 11. mars 2011

Det jeg gleder meg til i Hageåret 2011

Jeg har glemt å fortelle en nyhet. Vi har kjøpt tomt !! Eller som mannen min sier: "byens dyreste akebakke". Vi har jo tomt med hus fra før, men store deler av denne tomten går bort til vei til naboen og parkeringsplasser. Like før jul hørte vi rykter om at tomten bak huset vårt skulle selges og vi slo til. Det er ikke en tomt som egner seg til boligformål for det går ingen vei dit, men det gjør ikke noe for vår del. Mine planer for denne tomta er da: (gubben har også planer)
 1. Å bygge et lite uthus som jeg kan bruke som malestue, det må også være plass til hageredskaper,  men det skal ikke inn i huset da, men  i en bod på baksiden.  
 2. Drivhus i liten skala så jeg kan utvide mine kunskaper som hobbygartner.
 3. Kjøkkenhage med oppbygget bed til krydder og salater.
Det er bare noen av planene så langt. Men om vi rekker å komme i gang med disse prosjektene gjenstår å se for først må vi:
 1. Bygge ferdig garasjen som ble påbegynt i fjor sommer.
 2. Lage parkeringsplass til to biler.
 3. Planere plenen på forsiden og lage gangsti ned til den nye garasjen og parkeringsplassen. 
 4. Bygge ny veranda på forsiden.
 5. Skifte kledning på huset.
 Moseplassen har en utfordring/konkurranse på gang der man skal lage et innlegg om hva man gleder seg til. Du kan også melde deg på den samme konkurransen her. Eller bare ta turen innom for å se på hva alle andre gleder seg til.

Selv om vi har mange prosjekter på gang for sommeren er det jo også flott å kunne glede seg over arbeidet som allerede er gjort. Så jeg gleder meg til å sette meg på den vakre gamle benken på baksiden av huset og se på den delen av tomta som for det meste er ferdig.
 

Og se på blomstringen i det nye rosebedet jeg lagde i fjor.

Eller bare rusle en tur i hagen og kjenne gresset mellom tærne, se på småblomstrene som har overlevd frosten og kjenne at man lever : )

4 kommentarer:

 1. flotte bilder og jammen en laaaang liste over prosjekter til sommeren. Du blir ikke arbeidsløs du. Jeg har litt fore jeg også, men vet ikke om jeg rekker alt. Gleder meg gjør jeg uansett

  SvarSlett
 2. Så herlig å kunne kjøpe til større hage! Det er jo lett å fylle den, og jeg synes planene dine hørtes finfine ut :)

  Og vakker den gamle hagebenkken din, herlig gjennsyn :)

  SvarSlett
 3. Så herlig å kunne utvide hagen. Siden du har en handyman, så blir dette bra =) Jeg ønsker dere lykke til med alle prosjektene!

  SvarSlett
 4. Lykke til med dine prosjekter! Det er ikke lite dere skal gjennom men tenk så gøy når det blir hage å kose seg i! Hege

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...