tirsdag 14. juli 2015

Trapp til veranda


Har enda ikke lagt ut bilder av vårens første byggeprosjekt som var rekkverket på trappen til den nye verandaen. Trappen kom på plass for to år siden, og med en liten jente som klatrer over alt var det på tide å få avsluttet her.Da vi bygde trappen hadde vi litt diskusjon om hvordan vi skulle få de ferdigkjøpte trappevangene til å  avsluttes mot bakken da de ikke rakk helt ned. Den første ideen som ble prøvd ut var å legge skifer under trappa siden vi uansett skulle legge en gangvei av skifer bort fra trappen. Men da høyden på skiferen begynte å nærme seg 2,5 skiferplate sa jeg stopp og en annen ide måtte få slippe til. Resultatet ble en liten treplatt hvor vi nå kan sette fra oss skoene før vi går opp trappen.

For å få en fin avslutning mot gresset la jeg en runde med belegningsstein som omramming. Det ene tar jo som kjent ofte det andre og da måtte jeg jo fortsette med belegningsstein bortover langs husveggen også. Men det var jo ikke bare å legge dem ned. Først måtte jeg bort med stein som lå her fra før, grave bort litt jord, legge duk, ny grus og så belegningsstein. Det neste jeg mangler nå er å fylle med grus inn mot veggen. Etter dette prosjektet har belegningssteinen begynt å vandre hvileløst rundt om på tomten og nye "avleggere" dukker opp her og der, men det er et helt annet prosjekt som jeg får vise senere.

3 kommentarer:

 1. Det ser praktisk og fint ut, og kjenner oss igjen i at det ene ofte tar det andre.
  Lykke til videre med prosjektet :-)
  Eirin

  SvarSlett
 2. Takk Eirin. Ja vi har mange prosjekter på gang.

  SvarSlett
 3. heisann, ska sei får da te og så utrolig flint da blei :) La meg til som følger her hos deg eg, så kan eg komma tebake og følga med deg ettekvart som dessa prosjekto dine fortsette :) Goooo sommar te deg og dine :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...