onsdag 16. juli 2014

Ny kledning på huset

Det har vært utrolig lite aktivitet her på bloggen det siste året, men desto mer aktivitet med hus og have. Jeg får ta en runde og presentere diverse prosjekter som har skjedd i det siste og starter da med:

Juni 2013 Ny kledning
Endelig skal kledningen på huset skiftes. Etter å ha levd med avskallet maling og diverse lappverk på fasaden i 8 år skal det hele erstattes av noe nytt som har samme dimensjon og farge. Vi begynte å rive gammel kledning og tjærepapp og fikk satt på ny vindsperre og lekter før vi dro på ferie. På bildet ser du også de nye verandadørene til fremsiden. Vi satte inn dørene da vi skiftet kledning før verandaen var bygd.


 
Herlig når lukten av gammel tjærepapp forsvinner. Neste trinn var å feste musesperre nederst. Musesperre er et metallbånd med lufting som skal hindre mus i å klatre bak kledningen og inn i hus. Vi gikk for vanlig liggende panel som var ferdig grunnet.


 
 
Vi mangler fortsatt hjørnebord og noen omramminger på vindu samt raftekassen i mønet men det ser jo betydelig bedre ut. Trappen til verandaen skal også skiftes ut. Her er et gammelt før bilde.
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...