lørdag 19. juli 2014

Hageplan for fremsiden


Før vi begynte på oppgangen til huset, muren i herregårdsstein, beplanting i skråning, plassering av ny garasje osv så tegnet jeg en ny hageplan. Jeg har tegnet inn planen på det vi hadde av tomt, vi har i etterkant kjøpt tomt på venstre side av naboen slik at oppgangen til huset går på den nye tomtedelen. Oppgangen er i dag belagt med herregård gråmiks belegningsstein og muren er satt opp med herregård mur grå. Vi har også satt opp mur bakom garasjen og rundt parkeringsplassen. Dette gjorde vi i 2011. Resultatet kan du se her.

 Sittegruppen til høyre er tegnet inn på et garasjetak som vi deler med naboen. Det er et prosjekt som kanskje aldri blir gjennomført, men det er jo gøy å drømme og planlegge. Jeg har lyst på en sittegruppe, spisebord og en liten barløsning på dette taket. Det må legges flis eller heller i kombinasjon med terrassebord. Det røde taket er vår nye garasje.

Skråningen er blitt beplantet i flere omganger og jeg skal legge ut et innlegg senere som viser hvordan det ser ut der i dag og plantelisten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...