søndag 13. februar 2011

Baderom


BADet i huset var pusset opp i engang på 1980 tallet, men høye fuktverdier og en noe ugunstig planløsning var ikke helt ideelt. Som du ser på bildet var vinduet inni dusjhjørnet. Vi fjernet gammel innredning, slo opp betonggulvet og strippet veggene.

Så begynte jobben med å bygge det hele opp igjen. Vi støpte nytt gulv med vannbåren varme, la opp nytt avløp og vanninntak. Satte inn et nytt smalere vindu og flisla gulv og vegger. Gulvet fikk glassmosaikk fra flisekompaniet i en sjøblå farge, veggene er hvit bølget flis fra farveglede.
Fatet i sink og såpeholderen som du ser på bildet under ble kjøpt på butikken "Tante Theas". Lysene er fra Løyten lys. Armbåndet er selvlaget med perler fra panduro. Skriften på fatet har jeg selv laget ved å bruke kritt og blyant. Sprayet over med fiksativ for å beholde den matte effekten.  
Bildene er tatt på litt ulik tid på døgnet, derfor fargeforskjellene. Det er lite bilder av andre siden av badet, det er fordi at  det ikke står så mye her enda. Vi har planer om å sette inn et badekar, men har enda ikke funnet det rette. Klarer ikke helt å bestemme meg for om det skal bli et klasisk med løveføtter eller en moderne variant med stramme rene flater. Hvis det er noen her inne og ser, vil jeg gjerne høre din mening : )

1 kommentar:

  1. Jeg ville gått for det med løveføtter! Men ikke den typiske med gull. Heller krom. Da får du den litt mer moderne stilen over det.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...