tirsdag 15. mars 2016

Drømmer om sommeren

Yndige blomster som kan fanges med kameraet er en av de tingene jeg ser frem mot til sommeren. Det å rusle rundt i hagen på jakt etter et vakkert motiv.Det jeg liker aller best er at jeg nå har en hage som jeg kan finne motiver i, jeg slipper å dra til på besøk i andres hage bestandig. Ellers gleder jeg meg til lange sommerdager med barna ute i hagen. Små barn og hage hører jo faktisk veldig bra sammen, men det er viktig å ha blomsterbed jevnt fordelt rundt huset slik at man har litt å gjøre på når barna flytter seg rundt, og må holdes under oppsyn. I år håper jeg barna finner stor interesse i å oppholde seg på lekeplassen slik at jeg får oppgradert kjøkkenhagen som ligger på samme side av huset. Det kan virke merkelig å drømme om hardt arbeid i ferien, men jeg gleder meg veldig til å grave i jorden, flytte stein og bygge mur, plante stauder. I sommer skal jeg utvide kjøkkenhagen med flere pallekarmer og kanskje støpe meg noen større karmer. 

Her i nord får man jo ekstra lang tid til å drømme før våren slipper taket, så hvis du som meg bare vil fortsette med å innhente inspirasjon å besøke andre med sommerdrømmer kan du besøke Moseplassen som har samlet flere blogg-linker på denne siden herSom relativt nytt medlem i hagelaget her jeg bor gleder jeg meg til å få være med på årets hagevandringer. Fjoråret fikk jeg med meg mange flotte hager som jeg hentet inspirasjon fra. Her er et lite tilbakeblikk.
12 kommentarer:

 1. Spennende bilder, og ja det er gøy med hagevandringer.:)
  Hilsen Ingeborg fra fruhaldshage.blogspot.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Ingeborg! Gleder meg veldig til hagevandringer og i år er det vel 1000 åpne hager igjen, det blir flott.

   Slett
 2. Så fine bilder du tar! Elsker bilder med vanndråper på :)
  Ja, det r herlig å planlegge og drømme seg frem til sol og sommer! Barna kan jo være med og så sine egne planter/grønnsaker :) Hagearbeid kan være tungt fysisk, men er kjempegod trim! Og så gjør det så godt for kropp og sinn, ikke sant? Ønsker deg en fin påske!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ja jeg er også glad i macrobilder med vanndråper. Barna bruker å få være med på å så sukkerterter og erteblomster samt sette potet i pallekarmene. Spesielt liker de godt å høste gulerøtter og potet. Haging er verdifull og nesten gratis terapi: )

   Slett
 3. Flotte macrobilder !
  Flott å kunne glede seg til hagesesongen, med barn og hagearbeid.Fint med lekeplass nær kjøkkenhagen :-)
  Mye inspirasjon å hente på hagevandringer!
  Nyt de lange og lyse dagene.
  Eirin

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Vi er så heldige at vi deler lekeplass med naboen, og i år skal vi sette ned litt ekstra jordbærplanter rundt lekeplassen slik at ungene har lett tilgang.

   Slett
 4. Sååå flotte bilder her hos deg! Å så moro å se at det er andre som er fra nord ;)
  Nyt søndag,gleder meg til å se meg litt mer rundt her hos deg.
  Klem Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Ja, det er gøy å finne flere bloggere fra Nord. Spesielt gøy når folk liker hage og foto : ) Fin side du har!

   Slett
 5. Takk for at du kikket innom bloggen min :-) Ser ut som du har en lekker hage selv, her må jeg nok lese litt mer og få litt flere ideer :-)

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...