mandag 1. juni 2015

Hylle på kjøkkenet DIY


Det begynner å bli lenge siden jeg lagde meg en hylle til kjøkkenet, men da jeg ryddet i bildene på tlf min dukket det opp noen bilder som jeg tenkte jeg kunne vise frem.


Jeg startet med å tegne en grovskisse over utvendige og innvendige mål på hyllen. Jeg hadde noen vaser og diverse som jeg slet med å finne plass til i skuffer og skap, som jeg ville sette inn i denne hyllen. Jeg tilpasset derfor noen av rommene til disse tingene.


Materialet jeg brukte var rester av gulvbord i furu. Disse delte jeg i to på langs med bordsag slik at jeg fikk en bredde på ca 12 cm. Så kappet jeg alle lengdene jeg trengte. Sammenføyningene ble gjort med treplugger og trelim. Først borret jeg tre hull i som jeg satte plugg-markører nedi. Deretter var det lett å overføre hullene til neste bord bare ved å trykke treverket mot metallpluggneTrepluggene passet i hullene til 5mm bor.

<Hyllen har følgende mål: Bredde= 60 cm, Høyde= 90 cm . Dybde = 12 cm
1 kommentar:

  1. Hei, så flott hylle du har laget! Så smart og tilpasse noen av hyllene til "vanskelige " vaser og div! Dyktig du :) Ha en fin kveld :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...