tirsdag 30. juni 2015

Årets tulipaner

Årets tulipaner er nå for det meste avblomstret men jeg synes det er greit å legge dem ut her med navn slik at jeg husker hva jeg har satt ned.


Angelique i lys rosa, og lilla/rosa Purple prince.  Likte godt denne sammenplantingen og snart vil stilkene bli skjult av Astilbe i hvitt og rosa. Har ikke tatt bilder, men jeg har noen månedsjordbær med hvite blomster stående sammen med tulipanene her og de var også vakre sammen med tulipanene.
Note to self: kjøp inn flere tulipaner til neste år.


Så har vi dette bedet som lever litt farlig. Er ikke så begeistret for røde og gule tulipaner sammen og her er et kaos i rødt og gult. De røde tulipanene heter Toronto mens de gule og hvite i bakgrunnen tror jeg heter Turkestantulipan. Resten er tulipaner som var her da vi kjøpte huset og disse vet jeg ikke navnet på. I bakgrunnen er det valmuer og en rød klatrerose. 
Note to self: rydd opp i bedet og lag bedre grupperinger. Fjern store deler av valmuene da de tar over hele bedet snart. 


Disse gule er store og flotte. Tror de hadde vært fine i store grupper. 


1 kommentar:

  1. Hei! Så flotte tulipaner! Smart å bruke bloggen som en plantedagbok, der en kan gå tilbake og minne seg selv på plantenavn, og sammenligne vokst og utvikling. Ha fine sommerdager i hagen. Hilsen Inger Johanne :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...