lørdag 29. august 2015

Ny sittegruppe i hagen


Da er sittegruppen under verandaen stort sett ferdig. Vi har lagt ned belegningsstein, Herregård gråmix, som vi også har brukt på gangstien opp til huset. Her har det tidligere vært et bed, men med ny veranda er det lite vann som slipper til. Jeg har beholdt et lite kvadratisk bed borte med avløpet til takrennen, her har jeg satt ned en klatrerose "New Dawn", og noen sommerblomster. Platten er fra 2009, og her kan du se bilder av hvordan det så ut her før.


I front ved stolpene har jeg plantet klematis på hver side, og Rododendron "Cunningham white" i midten.

klematis "Nelly Moser"

Klematis ?  Har ikke navnet på denne. 

 "New Dawn"
 Neste prosjekt er å bygge en liten levegg/klatrevegg til rosen, ut fra veggen bak rosen. Stativet står klart, men vi må bygge litt på det, for at det skal passe. 


Her har ungene fått seg sandkasse, og plommetre. Sandkassen ble bygget for 3 år siden, mens plommetreet "Opal" ble satt ned i fjor. 4 kommentarer:

 1. Så flott sittegruppe og veranda, og det lille stedet under trappen er helt nydelig! Ha en fortsatt fin helg :)

  SvarSlett
 2. Noen prosjekter og planer er det alltid. Ellerst blir det kjedelig :-)
  Plommetreet Opal får du nok mye glede av etterhvert. Vær oppmerksom på at de kan bli så nedtynget av frukt at grenene brekker. Tynning av frukt er nødvendig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Gleder meg til treet vokser seg litt større og gir litt frukt. Har skjønt det sånn at det er viktig å tynne det underveis, fordi det kommer mange nye skudd.

   Slett
 3. Så koselige bilder. Jeg gir beskjed når valmuefrøene er klare.
  Hilsen Ingeborg fra fruhaldshage

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...