fredag 17. desember 2010

juleselskap

Det er bestandig koselig å ha folk på middag. Vi har manglet spisebord i lang tid nå, fordi noen? aldri klarte å bestemme seg. Nå som vi endelig har kjøpt et stort bord med målene 100 x 240 cm var det vår tid for å ta igjen middagsinvitasjonene. (Jeg lå våken om natten etter at vi hadde bestilt det og lurte på om vi egentlig hadde plass). Vi gikk for et bord fra Bohus "Alsace spisebord i gråtonet heltre eik og finer. Stolene heter Arco  (Bildene er lånt fra Bohus)


Her ser dere det nye bordet i stuen vår. Jeg hadde det litt travelt og bildet ble noe mørkt.
Mannen min inviterte 3 vennepar over på kjempegod mat. Istedenfor å servere gjestene vanlig julegløgg ved ankomst, gikk vi for en hvit julegløgg med eplesmak, fantastisk godt. Bordet ble dekket av meg. Jeg gikk for en enkel stil med grå/beig linduk, grå og hvite bordbrikker i filt og dekorasjonen jeg lagde tidligere. Det er deilig å ha et så stort bord at jeg kan bruke dekorasjoner og samtidig ha plass til maten. Menyen bestod av helstekt svinefilet med druer og appelsinsaus. Dessert var enkle bondepiker.2 kommentarer:

 1. Så bra du er med. Bare send navn of adresse på lenerieb@hotmail.com. For et flott dekket bord. Den juledekorasjonen likte jeg skikkelig godt. Ha en fortsatt fin helg. Lene

  SvarSlett
 2. Flott spisebord du har kjøpt og så nydelig du har dekket på.
  Likte veldig godt dekorasjonen din.
  Ønsker deg en fin søndag, nyt den og kos deg masse.
  Klem Mio

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...