fredag 8. september 2017

Kew Garden 8/6- 2017 del 1

I sommer var jeg så heldig å få besøke Kew Gardens som ligger like utenfor London. Hovedplanen med London turen var å få med seg U2 konsert men en langhelg med unge-fri ga rom til andre opplevelser også. Valget stod mellom Big Ben og Kew gardens og jeg angret ikke et sekund selv etter fem timers vandring på at valget ble Kew Garden. Selv mannen var enig i at det var et godt valg. Jeg lar bildene tale for seg.






















4 kommentarer:

  1. Heia.
    Dit har jeg også lyst å dra! Herlig. Jeg har prøvd kniphofia her i hagen, men den kom ikke opp året etter. Til stor sorg, jeg synes de små rakettene med orange farge er så tøffe. Kanskej jeg prøver igjen med bedre drenasje.
    God søndag,
    Lena

    SvarSlett
  2. Hei!
    Kjempefine bilder. Det er så morsomt å se denne parken igjen. Har vært der flere ganger, men nå er det noen år siden. Denne parken er så mangfoldig at det er umulig å få med seg en brøkdel, men det gjør det også veldig spennende å gå rundt.
    Ha det godt! Anne

    SvarSlett
  3. For en fantastisk opplevelse du har hatt. Det må være noe eget å besøke en av de fineste engelske hagene. En dag skal jeg få det til. Takk for at jeg fikk være litt med på turen:) Flotte bilder.

    SvarSlett
  4. Water Hack Burns 2lb of Fat OVERNIGHT

    More than 160k men and women are utilizing a simple and secret "liquids hack" to burn 2lbs each night in their sleep.

    It is easy and works with anybody.

    Here are the easy steps for this hack:

    1) Go get a clear glass and fill it up with water half full

    2) Now do this proven hack

    so you'll be 2lbs thinner in the morning!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...