søndag 30. oktober 2011

Barnerom collage

Det begynner å klø i fingrene nå etter å få ting ferdig. Vi har ikke kjøpt inn noe enda på grunn av risikosvangerskap med eneggede tvillinger, men nå er jeg i uke 28 og begynner å slappe mer av. Har satt sammen en collage over noen av de tingene jeg kunne tenkt meg å kjøpe inn til barnerommet. Det du ser bilde av er seng, hjerte matte og rammer fra: Ikea.no. Skap, gyngestol, og tallerkenhylle er fra bazar.no, teppe fra bohus.no, og dukkehuset er fra sprell.no. Bildet av bambi og trampe er noe jeg har malt selv på den ene veggen, men som enda ikke er helt ferdig.
Fargene jeg ønsker er lys beige på tre vegger og en rosa/lilla vegg med bambi og trampe.Vil ha lyse nyanselike farger for å få et lyst og rolig rom. Noen små fargekontraster vil det vel bli, men de får lekene stå for. Skal se om jeg kan få laget tallerkenhyllen selv, og en gammel gyngestol bør jeg vel også klare å få tak i.  

1 kommentar:

  1. Hei Heidi! Kjempefin blogg du har! Mye fint til jenterommet i collagen over. Vi nærme oss slutten på oppussinga av huset vårs og glede oss til å fløtte inn. Æ har kjøpt den tallerkenhylla fra Oliver Furniture til N sitt rom. Veldig fornøyd med den. Passe fint til både bøker og kosedyr. Håpe du får tid til å møtes neste gang du e i Tromsø. Klem Silje

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...