torsdag 8. desember 2011

Bambi på veggen

Barnerommet nærmer seg ferdig, men jeg får ikke gjort ferdig de siste små pynteprosjektene herfra så da får jeg vise noen bilder fra hvordan det har vært, og noen bilder etter siste justering. Mannen har fått på plass noen flere ting i mitt fravær og han har lovet meg å sende bilder etterhvert. Uansett det siste jeg fikk gjort var å justere litt på maleriet av Bambi og Trampe som jeg malte rett på veggen med akrylmaling. Jeg malte også bakgrunnsfargen til veggen på nytt siden det er to jenter på vei.
Her er konturene på plass. Enda mangler jeg å sette mer farge på blomstene, og jeg kunne hatt mer kontur på sommerfuglen.  
Jeg har ingen bilder fra hvordan gjesterom/barnerom så ut da vi kjøpte huset for snart åtte år siden så jeg får bare gi en enkel beskrivelse. Det hadde samme størrelse som det vi har i dag, gulvbelegg, blomstrete tapet på vegger, punktert vindu og et slitent hvitt tak.  
Vi valgte å fjerne alt, sette inn nytt vindu, legge eikeparkett på gulv og hvitlaserte furubord i taket. Veggene har malerstrie med fargen dun fra Nordsjø. Den ene veggen fikk først en knall orange farge med motiv av bambi og trampe som jeg malte rett på veggen med akrylmaling.
 
Det er denne veggen som nå har en rosa/lilla farge.

4 kommentarer:

 1. For et hærlig rom du har laget!! Det er jo så morsomt å få holde på med sånne kreative prosjekter. Har planer om noe på gutterommene jeg også, og håper jeg får tid til å gjennomføre det før tredjemann kommer. Det går litt mer i dinosaurer og rare monstere og sånn her...;o)
  Er det lenge til du skal ha nå?

  SvarSlett
 2. da har mannen fått på plass en gammel, malt og pusset "håndklehylle med brett" over sengene, og den nymalte og sammenskrudde hjørnebokhylla som med stor flid har blitt hvit og solid etter et omflakkende liv på veranda, under trappa, på utlån i stua til lillesøster med mer :-)

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelige kommentarer. Jeg har termin med Prinsessene 24. januar, men legene håper jeg holder dem inne til jul.
  Haukås

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...